NOVOSTI / stranica: 2

Spring break session 2015

Spring break session 2015U subotu 28.3. s početkom u 12h organiziramo finalni event za ovu sezonu. U suradnji s centrom za mlade Aktiviraj se i uz podršku Monster energy-a na zelenom spustu, točnije u snowparku, održat će se opuštena freestyle sesija gdje nije samo natjecanje u prvom planu već kvalitetno druženje i opraštanje od sezone. Naravno da očekujemo da će prštati trikovi koje ste usavršili ove godine ali isto tako će prštati roštilj i kobasice! Uz sve to očekuju vas naši standardni i urnebesni DJ-i, lijepo vrijeme, sunčane naočale i proljetne vibracije! E da, tu je i Extreme shop s uvijek lijepim poklonima koje ćemo podjeliti kroz nagradnu igru. 

Vidimo se :)
24.03.2015.

Rail Jam & Ollie Kontest

Rail Jam & Ollie KontestBaš onakav kakv su nam naše bake slagale! U Subotu 17.01.2015. s početkom u 12h na bijelom spustu Jeti snowboard klub organizira rail jam i ollie kontest. Za nagrade se pobrinuo Extreme Sport a od popratnih aktivnosti bit će klope, cuge i trikova za DJ pultom. Vidimo se na brdu!
15.01.2015.

Snowboard školice na Sljemenu!

Snowboard školice na Sljemenu!Bilo da si početnik ili želiš izbrusiti svoje snowboard znanje, Jeti snowboard klub je pravo mjesto za tebe! Uz stručno vodstvo naših licenciranih učitelja koji su osposobljeni za rad sa osobama svih dobi naučite bordati na padinama Zagrebačke gore bez puno muke i padova na posebnim “learn to ride” Burton daskama konstruiranim za što lakše savladavanje prvih zavoja. 

U osnovni paket od 250 kn uključena su 4 sata rada s instruktorom i oprema (buce, vezovi, daska). Nakon prvog dana uz konzultaciju s učiteljem sami odlučite jeste li spremni za samostalnu vožnju stazama ili želite uzeti dodatne sate. 

Prema dogovoru organiziramo i prijevoz i individualne tečajeve. Dodatne informacije i prijave na: 092 2459 711 ili info@jeti.hr

/1 dan /4 h /snowboard oprema /270 kn/2 dana /8 h /snowboard oprema /500 kn  
15.12.2014.

JETI art 004

JETI art 004U subotu 14. rujna na Sljemenu se u podne već četvrtu godinu za redom odvija JETI art projekt u kojem će 4 mlada umjetnika uz potporu 5 DJ-eva oslikavati snowboard kućicu i tako se nakon dugog toplog ljeta pripremiti za nadolazeću sezonu.

Na ovogodišnjem izdanju JETI arta crtaju, u street art krugovima već afirmirani, Lunar (Zg), d1n4j3 (Zg), Džedaj (Ri) i Tifani Rubi (Ri), dok su za glazbu i dobru atmosferu su zaduženi dj-i Bizzo Brigante, Mille, ZAK, Agregat i Jeff Jarunski.

JETI art projekt pokrenut je 2010. godine unutar Snowboard kluba Jeti koji koristi sadržaje i prostore Parka prirode Medvednica. Sve je počelo ocrtavanjem prednje strane kontejnera/kućice kluba, a s vremenom se projekt proširio i na nekoliko okolnih koji zajedno čine svojevrsni trg.

Svi su dobrodošli, a osim glazbom i umjetnošću okrijepiti se mogu uz piće i roštilj.
09.09.2013.