NOVOSTI / stranica: 3

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

Dragi prijatelji,

Snowboard klub Jeti dana 14.4.2013 na Sljemenu organizira natjecanje i cjelodnevno događanje za sudionike, sportske klubove, djecu i mlade. Cilj događanja je promocija sporta među mladima te druženje članova kluba i ostalog građanstva. Kako je snowboard klub Jeti neprofitna udruga, sve aktivnosti koje će se odvijati, organiziraju se pro bono radom članova i simpatizera ovoga sporta.

Skijaška i snowboard sezona ove godine na Sljemenu je u svim aspektima bila više nego dobra. Grad Zagreb zabijelio se mnogo puta a Sljeme i u ovome trenutku mami ljubitelje zimskih sportova svojim sniježnim skijaškim stazama. Svima je već polako dosta zime, stoga smo se odlučili oprostiti od sezone na primjeren i dosad neviđen način.Raspored događanja je sljedeći:

12.00-13.00 — OLLIE KONTEST 

13.00-14.00 — ZAGRIJAVANJE FREESTYLE

14.30-15-30 — FREESTYLE NATJECANJE

16.00-16.30 —  NATJECANJE U SLALOMU

17.00-18.00 —  MODNA REVIJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA SVIH DISCIPLINA

Setup parka sastjati će se od 4 cijevi (5m, 3m, 2.5m), railova (6m, 4m, 3m), dva manja kikera, pole jama i box-a (8m)

U sklopu natjecanja očekuje se dolazak afirmiranih stranih i domaćih bordera tako da se pripremite za mnogo adrenalina i ekstremne vožnje. Event će se održati na vrhu bijelog spusta ( Činovnička livada ) u blizini popularne i svima drage kućice snowboard kluba Jeti gdje vas uz raznovrsnu ponudu okrijepe očekuje i prateći glazbeni program nekolicine DJ-a. Program će biti upotpunjen bogatim nagradnim fondom za natjecatelje i publiku.

Dođite u što većem broju kako bi podržali lokalnu snowboard scenu!

Radujemo se Vašem dolasku.

Vaš Jeti

10.04.2013.

Burton test ride

Burton test rideNavali narode na najnoviju Burton opremu!SAMO ovog petka, subote i nedjelje tj. 15/16/17.03.2013. BESPLATNO isprobajte bordove, buce i vezove koje će te moći kupiti tek sljedeće sezone!

Trk na sljeme, try before you buy!
12.03.2013.

SNOWBOARD SESSION/ 02/ 02/ 13—16h

SNOWBOARD SESSION/ 02/ 02/ 13—16hJETI već treću godinu zaredom organizira sesiju okupljanja na Sljemenu. Lokacija je svima već poznata, ispred legendarne Sljemenske kučice održati će se "službeno" otvorenje mini parka za sve lokalne boardere, a dolaze i gosti iz susjednih zemalja.

Ideja vodilja je i dalje ista, organizirati okupljanje svih boardera i onih koji se tako osjećaju, uz obvezni roštilj i kuhano vino. Za glazbeni dio zaduženi su DJ M.I.L.E i ZAK koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Ove godine novost su i novi elementi postavljeni ispred kučice a sadržavaju 2 down raila od 4 I 6 metara, box od 7 metara, Tube 3 m, i "pole jam", a sve zahvaljujući "humanitarnoj" akciji održanoj u Griču u Studenom prošle godine. Hvala nam svima! :)

Cijeli event počinje u 16h pa sve do kasno u noć, pod okriljem novokupljenih reflektora. Session je namijenjen za sve snowboardere bez obzira na nivo vožnje, tako da Vas očekujemo u što većem broju.

Za sudionike natjecanja lokalni core shopovi Extreme Sport i Chill Shop osigurali su vrijedne nagrade!

Destinacija za vikend je Sljeme! Vidimo se!
29.01.2013.

JETI ART 03

JETI ART 03

Treću godinu za redom JETI ART PROJEKT otvara sezonu na Sljemenu galerijom street art-a u šumi i ekološkim radnim akcijama. Spoj umjetnosti, ekologije i sporta garantira odlično iskorišten dan proveden u prirodi nedaleko od gradske vreve.

Veliko pripremanje za novu sezonu započinje u subotu, 6.10.2012., u 10 sati. Četvero mladih umjetnika – Lonac, Nindža Tiger, Pekmez Med i R2D2 - dobilo je zadatak oslikati 4 zida kućica na Sljemu. Njihov proces rada moći ćete pratiti cijeloga dana jer se u „galeriji u šumi“ osim finalne izvedbe ukazuje i na proces izrade, vrijeme i trud uložen u produkciju, a ostatak će se posjetitelja, slučajnih i namjernih, predati čišćenju vrha Sljemena. Projekt je osmišljen s ciljem da se ukaže i na potrebu stvaranja svijesti o zaštiti prirode na Sljemenu.

Nakon crtanja i čišćenja, slijedi odmaranje i zabava! Dan ćemo ispratit nastupom DJ Bizzo Brigante & DJ M.I.L.E.

Što želimo postići ovim programom? Educirati, informirati, zabaviti i pozvati na druženje izvan grada jer Sljeme ima potencijal postati alternativno stanište ulične umjetnosti.

Do nas možete pješke utabanim planinarskim stazama, biciklom, busom, autom… svejedno.

Iako je meteorološka prognoza na našoj strani i još uvijek ne očekujemo snijeg, obucite se toplo!
30.09.2012.