NOVOSTI / stranica: 6

Špahtla je iz raja izašla

Špahtla je iz raja izašlaDragi naši,

Bord kučica je u dosta lošem stanju te su i ove godine nužni radovi i popravci. Osim nekih nužnih stvari koje se moraju obavit da bi kučica funkcionirala bit će i nekih šminkerskih radova kako bi nam hižica bila još lijepša (ako je to uopće moguće :) Stoga pozivamo sve ljude dobre volje koji žele pomoći da se pojave ove subote, 24.9. u 12h na Sljemenu.

Također molimo ako niste za dobru staru šljaku da se ne pojavljujete :PVaš JetiP.S. Ko radi ne boji se gladi!

21.09.2011.

Jeti i po ljeti - First Wake Park

Jeti i po ljeti - First Wake ParkPozdrav Jetijevci i Jetijevke,

kiša i tmurno vrijeme podsjetilo nas je kako smo bježali od Zagrebačkih vrućina na wejkanje u susjednu Sloveniju na jezero Boršt kraj Brežica (cca. 30min od ZG-a). Bio nam je to prvi pokušaj u wejkanju i osječaj je super, čak i pasti na nos u fino ohlađeno jezerce pošto se sve odvijalo na ugodnih +33°C. Nakon prvog zaredalo se još pet posjeta i uvijek bi se vračali s osmjehom na licu :) Više o first wejk parku možete saznati na njihovim web stranicama firstwakepark.si.

Cijena wejkanja je pristupačna, relativno blizu, zadovoljstvo zagarantirano a čekanje u redu se idealno krati radlerima na drvenoj splavi. 

Preporučamo!Dugi v akciji.

Pablo v akciji.

Chill v akciji :)

31.08.2011.

JETI pozdravlja proljeće

JETI pozdravlja proljećeI ove subote, 12.3 nešto se kuha u jetijevom loncu. Zimi se bliži kraj i odlučili smo pozdraviti proljeće uz veliki lonac gulaša koji spravljaju flet lenderi Čelo i Cile. Za atmosferu je zadužen resident DJ grega + suprajz DJ. Koji? Bute vidli.

Elementi su gore, a ne fali ni trikova!

Vidimo se.
09.03.2011.

Roštilj na sljemenu - 06.03.2011

Roštilj na sljemenu - 06.03.2011Dragi naši, 

kontesta nam je DOSTA pa smo se prebacili u gurmane. 

Nedjelja, 6.3.  nakon vožnje (16h) očekuje vas naš glavni kuhar Zec za roštiljom a Tonko i Dugi kao njegova desna ruka spremni da omastite brk!

U ponudi su pljeskavice, čevapi i kobase pa navali narode :)
03.03.2011.