JETI ART PROJEKT

JETI ART PROJEKT

Unatoč neuobičajenom plusu na termometrima, sljemenski Jeti ne miruje.  Pod pokroviteljstvom muzeja ulične umjetnosti i snowboard kluba jeti pokrenuli smo Jeti art projekt, u kojemu ćemo svake godine angažirati drugog umjetnika koji će svojim djelom ukrasiti naš zimski dom. Kako Jeti voli street art, odlučili smo od Zagrebačke gore napraviti šumsku galeriju. Kao idealni suradnik za takvav projekt automatski nam je prvi na pameti bio MUU i ovim putem se zahvaljujemo Ivani na suradnji. Umjetnici koji su ove godine oslikali prednju stranu kučice poznati su pod pseudonimom  Lonac i Svenki.  Dečki su riskirali prste na sljemenskoj hladnoći i na tome im još jednom zahvaljujemo.

Ovo je već druga godina oslikavanja. Prošle godine kućicu je oslikao grafiter Modul  čiji rad možete vidjeti na naslovnoj stranici.

Kako se do sada pokazalo da se na ovakvim kreativnim radnim susretima svi uvijek odlično zabavimo, nadamo se da će Jeti art postati tradicija.

Sažetak našeg susreta mogao bi se prikazati ovako: 30-ak ljudi, 5 četveronožnih ljubimaca, glazba, puno boje i dame s torbicama za roštiljem koji bi posramio i najvećeg majstora.

Zahvaljujemo svima koji su tako spremno sudjelovali u ostvarenju ovog projekta i nadamo se da ćemo se još dugo, dugo ovako lijepo družiti.