jeti snowboard contest @ zimske igre - green gold centar - 11.02.2012

jeti snowboard contest @ zimske igre - green gold centar - 11.02.2012 Dragi prijatelji. Ovim putem najavljamo prvi ovogodišnji  Jeti snowboard contest u sklopu Green Gold centra. Contest organiziramo u suradnji s Žutim Mačkom u sklopu eventa zimske igre na kojima će se nuditi razni sportski sadržaji i zabava. Najavljujemo izrazito bogat program koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe.

Contest će se održati 11.02.2012 u subotu u dvorišnom prostoru Green Gold centra u Radničkoj cesti 52. Program je sljedeći; od 17 do 19 će se održati trening, zatim od 19 do 21 kvalifikacije, od 21 do 22 finale, od 22 do 24 slobodna vožnja za sve posjetitelje i od 24 sata zapoćinje party. Prijave su slobodne za sve natjecatelje na dan održavanja contesta i prije početka treninga. Ovim putem nastojimo pokrenuti inicijativu za izgradnju snowparka na Sljemenu koji je prijeko potreban zbog sve većeg interesa za tim sportom u Hrvatskoj.

Setup contesta sadržava tri elementa. To su down rail, cijev (6m) i barrel jib i element iznenađenja za pro ridere :).

Nagrade za vozače su poklon bonovi od 500kn za prvo mjesto, 250kn drugo i 100kn za treće mjesto koji se mogu iskoristiti u extreme sportu u Mesničkoj 3, Zagreb.

Za dobru atmosferu tokom kontesta bit će zadužen uvijek pouzdani DJ Agregat i DJ Bizzo, ođite svi i podržite nas u što većem broju. Vidimo se u subotu.Više o samom eventu Zimske Igre pogledajte na stranicama Žutog Mačka ovdje.