IZ GALERIJE

Rumiha Grega Alan Maleković Nikola Vrhovec Chad Grega

prati nas:

instagram
facebook
vimeo

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

Dragi prijatelji,

Snowboard klub Jeti dana 14.4.2013 na Sljemenu organizira natjecanje i cjelodnevno događanje za sudionike, sportske klubove, djecu i mlade. Cilj događanja je promocija sporta među mladima te druženje članova kluba i ostalog građanstva. Kako je snowboard klub Jeti neprofitna udruga, sve aktivnosti koje će se odvijati, organiziraju se pro bono radom članova i simpatizera ovoga sporta.

Skijaška i snowboard sezona ove godine na Sljemenu je u svim aspektima bila više nego dobra. Grad Zagreb zabijelio se mnogo puta a Sljeme i u ovome trenutku mami ljubitelje zimskih sportova svojim sniježnim skijaškim stazama. Svima je već polako dosta zime, stoga smo se odlučili oprostiti od sezone na primjeren i dosad neviđen način.Raspored događanja je sljedeći:

12.00-13.00 — OLLIE KONTEST 

13.00-14.00 — ZAGRIJAVANJE FREESTYLE

14.30-15-30 — FREESTYLE NATJECANJE

16.00-16.30 —  NATJECANJE U SLALOMU

17.00-18.00 —  MODNA REVIJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA SVIH DISCIPLINA

Setup parka sastjati će se od 4 cijevi (5m, 3m, 2.5m), railova (6m, 4m, 3m), dva manja kikera, pole jama i box-a (8m)

U sklopu natjecanja očekuje se dolazak afirmiranih stranih i domaćih bordera tako da se pripremite za mnogo adrenalina i ekstremne vožnje. Event će se održati na vrhu bijelog spusta ( Činovnička livada ) u blizini popularne i svima drage kućice snowboard kluba Jeti gdje vas uz raznovrsnu ponudu okrijepe očekuje i prateći glazbeni program nekolicine DJ-a. Program će biti upotpunjen bogatim nagradnim fondom za natjecatelje i publiku.

Dođite u što većem broju kako bi podržali lokalnu snowboard scenu!

Radujemo se Vašem dolasku.

Vaš Jeti