IZ GALERIJE

Rumiha Grega Alan Maleković Nikola Vrhovec Chad Grega

prati nas:

instagram
facebook
vimeo

NOVOSTI / stranica: 2

Rail Jam & Ollie Kontest

Rail Jam & Ollie KontestBaš onakav kakv su nam naše bake slagale! U Subotu 17.01.2015. s početkom u 12h na bijelom spustu Jeti snowboard klub organizira rail jam i ollie kontest. Za nagrade se pobrinuo Extreme Sport a od popratnih aktivnosti bit će klope, cuge i trikova za DJ pultom. Vidimo se na brdu!
15.01.2015.

Snowboard školice na Sljemenu!

Snowboard školice na Sljemenu!Bilo da si početnik ili želiš izbrusiti svoje snowboard znanje, Jeti snowboard klub je pravo mjesto za tebe! Uz stručno vodstvo naših licenciranih učitelja koji su osposobljeni za rad sa osobama svih dobi naučite bordati na padinama Zagrebačke gore bez puno muke i padova na posebnim “learn to ride” Burton daskama konstruiranim za što lakše savladavanje prvih zavoja. 

U osnovni paket od 250 kn uključena su 4 sata rada s instruktorom i oprema (buce, vezovi, daska). Nakon prvog dana uz konzultaciju s učiteljem sami odlučite jeste li spremni za samostalnu vožnju stazama ili želite uzeti dodatne sate. 

Prema dogovoru organiziramo i prijevoz i individualne tečajeve. Dodatne informacije i prijave na: 092 2459 711 ili info@jeti.hr

/1 dan /4 h /snowboard oprema /270 kn/2 dana /8 h /snowboard oprema /500 kn  
15.12.2014.

JETI art 004

JETI art 004U subotu 14. rujna na Sljemenu se u podne već četvrtu godinu za redom odvija JETI art projekt u kojem će 4 mlada umjetnika uz potporu 5 DJ-eva oslikavati snowboard kućicu i tako se nakon dugog toplog ljeta pripremiti za nadolazeću sezonu.

Na ovogodišnjem izdanju JETI arta crtaju, u street art krugovima već afirmirani, Lunar (Zg), d1n4j3 (Zg), Džedaj (Ri) i Tifani Rubi (Ri), dok su za glazbu i dobru atmosferu su zaduženi dj-i Bizzo Brigante, Mille, ZAK, Agregat i Jeff Jarunski.

JETI art projekt pokrenut je 2010. godine unutar Snowboard kluba Jeti koji koristi sadržaje i prostore Parka prirode Medvednica. Sve je počelo ocrtavanjem prednje strane kontejnera/kućice kluba, a s vremenom se projekt proširio i na nekoliko okolnih koji zajedno čine svojevrsni trg.

Svi su dobrodošli, a osim glazbom i umjetnošću okrijepiti se mogu uz piće i roštilj.
09.09.2013.

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

SPRING BREAK SNOWBOARD SESSION

Dragi prijatelji,

Snowboard klub Jeti dana 14.4.2013 na Sljemenu organizira natjecanje i cjelodnevno događanje za sudionike, sportske klubove, djecu i mlade. Cilj događanja je promocija sporta među mladima te druženje članova kluba i ostalog građanstva. Kako je snowboard klub Jeti neprofitna udruga, sve aktivnosti koje će se odvijati, organiziraju se pro bono radom članova i simpatizera ovoga sporta.

Skijaška i snowboard sezona ove godine na Sljemenu je u svim aspektima bila više nego dobra. Grad Zagreb zabijelio se mnogo puta a Sljeme i u ovome trenutku mami ljubitelje zimskih sportova svojim sniježnim skijaškim stazama. Svima je već polako dosta zime, stoga smo se odlučili oprostiti od sezone na primjeren i dosad neviđen način.Raspored događanja je sljedeći:

12.00-13.00 — OLLIE KONTEST 

13.00-14.00 — ZAGRIJAVANJE FREESTYLE

14.30-15-30 — FREESTYLE NATJECANJE

16.00-16.30 —  NATJECANJE U SLALOMU

17.00-18.00 —  MODNA REVIJA I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA SVIH DISCIPLINA

Setup parka sastjati će se od 4 cijevi (5m, 3m, 2.5m), railova (6m, 4m, 3m), dva manja kikera, pole jama i box-a (8m)

U sklopu natjecanja očekuje se dolazak afirmiranih stranih i domaćih bordera tako da se pripremite za mnogo adrenalina i ekstremne vožnje. Event će se održati na vrhu bijelog spusta ( Činovnička livada ) u blizini popularne i svima drage kućice snowboard kluba Jeti gdje vas uz raznovrsnu ponudu okrijepe očekuje i prateći glazbeni program nekolicine DJ-a. Program će biti upotpunjen bogatim nagradnim fondom za natjecatelje i publiku.

Dođite u što većem broju kako bi podržali lokalnu snowboard scenu!

Radujemo se Vašem dolasku.

Vaš Jeti

10.04.2013.