IZ GALERIJE

Rumiha Grega Alan Maleković Nikola Vrhovec Chad Grega

prati nas:

instagram
facebook
vimeo

NOVOSTI / stranica: 3

Burton test ride

Burton test rideNavali narode na najnoviju Burton opremu!SAMO ovog petka, subote i nedjelje tj. 15/16/17.03.2013. BESPLATNO isprobajte bordove, buce i vezove koje će te moći kupiti tek sljedeće sezone!

Trk na sljeme, try before you buy!
12.03.2013.

SNOWBOARD SESSION/ 02/ 02/ 13—16h

SNOWBOARD SESSION/ 02/ 02/ 13—16hJETI već treću godinu zaredom organizira sesiju okupljanja na Sljemenu. Lokacija je svima već poznata, ispred legendarne Sljemenske kučice održati će se "službeno" otvorenje mini parka za sve lokalne boardere, a dolaze i gosti iz susjednih zemalja.

Ideja vodilja je i dalje ista, organizirati okupljanje svih boardera i onih koji se tako osjećaju, uz obvezni roštilj i kuhano vino. Za glazbeni dio zaduženi su DJ M.I.L.E i ZAK koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Ove godine novost su i novi elementi postavljeni ispred kučice a sadržavaju 2 down raila od 4 I 6 metara, box od 7 metara, Tube 3 m, i "pole jam", a sve zahvaljujući "humanitarnoj" akciji održanoj u Griču u Studenom prošle godine. Hvala nam svima! :)

Cijeli event počinje u 16h pa sve do kasno u noć, pod okriljem novokupljenih reflektora. Session je namijenjen za sve snowboardere bez obzira na nivo vožnje, tako da Vas očekujemo u što većem broju.

Za sudionike natjecanja lokalni core shopovi Extreme Sport i Chill Shop osigurali su vrijedne nagrade!

Destinacija za vikend je Sljeme! Vidimo se!
29.01.2013.

JETI ART 03

JETI ART 03

Treću godinu za redom JETI ART PROJEKT otvara sezonu na Sljemenu galerijom street art-a u šumi i ekološkim radnim akcijama. Spoj umjetnosti, ekologije i sporta garantira odlično iskorišten dan proveden u prirodi nedaleko od gradske vreve.

Veliko pripremanje za novu sezonu započinje u subotu, 6.10.2012., u 10 sati. Četvero mladih umjetnika – Lonac, Nindža Tiger, Pekmez Med i R2D2 - dobilo je zadatak oslikati 4 zida kućica na Sljemu. Njihov proces rada moći ćete pratiti cijeloga dana jer se u „galeriji u šumi“ osim finalne izvedbe ukazuje i na proces izrade, vrijeme i trud uložen u produkciju, a ostatak će se posjetitelja, slučajnih i namjernih, predati čišćenju vrha Sljemena. Projekt je osmišljen s ciljem da se ukaže i na potrebu stvaranja svijesti o zaštiti prirode na Sljemenu.

Nakon crtanja i čišćenja, slijedi odmaranje i zabava! Dan ćemo ispratit nastupom DJ Bizzo Brigante & DJ M.I.L.E.

Što želimo postići ovim programom? Educirati, informirati, zabaviti i pozvati na druženje izvan grada jer Sljeme ima potencijal postati alternativno stanište ulične umjetnosti.

Do nas možete pješke utabanim planinarskim stazama, biciklom, busom, autom… svejedno.

Iako je meteorološka prognoza na našoj strani i još uvijek ne očekujemo snijeg, obucite se toplo!
30.09.2012.

JETI SNOWBOARD SESSION - subota 3.3 - 13h

JETI SNOWBOARD SESSION - subota 3.3 - 13hČujte i počujte,

u subotu 3.3 od 13h na dalje se održava proljetni jeti snowboard session u našem skromnom snow parku kraj jeti kučice. Za dobru atmosferu je zadužen DJ m.i.l.e.! Snijega još ima, iskoristimo ga na najbolji način.

29.02.2012.