IZ GALERIJE

Rumiha Grega Alan Maleković Nikola Vrhovec Chad Grega

prati nas:

instagram
facebook
vimeo

NOVOSTI / stranica: 5

LES 2 ALPES - 17.3.2012 - PUTOVANJE

LES 2 ALPES - 17.3.2012 - PUTOVANJE

OVE GODINE U SURADNJI S TURISTIČKOM AGENCIJOM ITC ORGANIZIRALI SMO SEDMODNEVNI IZLET U LES 2 ALPES KOJE SU POSTALE OMILJENO ODREDIŠTE LJUBITELJA PRIRODE, ZIMSKIH SPORTOVA I AKTIVNOG DRUŠTVENOG ŽIVOTA.PUTOVANJEAutobusnim prijevozom organiziranim od strane agencije ili vlastitim automobilom. Put traje oko 15 sati sa stajanjima. Putnici u autobusu imaju pravo na ski ili snowboard opremu i jednu putnu torbu. (Kutije s hranom i paketi s tekućinama vode nisu dozvojeni).SMJEŠTAJAko putujete vlastitim automobilom; ključevi apartmana ili studija dobivaju se u turističkoj agenciji : DEUX ALPES VOYAGE , le MEJOTEL tel: 04 76 79 75 05 (09h - 18h, subotom do 20 h) uz predočenje vouchera i uz polog u visini 300 EUR. po apartmanu (credit card Visa ili Master, dok seAmex i Diners ne primaju). Ski pass se podiže isto u agenciji. Kod preuzimanja ključeva apartmana potrebno je dogovoriti satnicu primopredaje

apartmana kod odlaska. Za dolaske iza 20 h ključevi su deponiraji na info pultu u turističkom uredu (0-24) i podižu se na ime a prijava se obavlja u agenciji sutradan.

Kod grupnih autobusnih aranžmana ključeve ćete dobiti od našeg predstavnika u istoj agenciji. Prilikom dolaska apartmani se izdaju iza 16 h, a pri odlasku predaju do 10 h. Kod preuzimana apartmana svakako treba dogovoriti satnicu za pregled apartmana prilikom odlaska. Posteljina i ručnici nisu uključeni osim ako nije unaprijed drugačije dogovoreno.

Ski karta je terminska i vrijedi do datuma koji je naznačen na skipassu. Slika nije potrebna, a karta je neprenosiva na drugu osobu i nemože se izdati duplikat u slučaju gubitka osim s primkom koja se dobiva uz skijašku kartu.

Karta vrijedi za jedan dan skijanja na okolnim skijalištima u domeni Grand Galaxy ( ALPES D’ HUEZ, SERRE CHEVALIER,  LA GRAVE MONGENEVRE I PUY ST VINCENT) . Gradski javni prijevoz i ulaz na bazen i klizalište su besplatni s skipasom za 6 dana.DATUM / 17-24 / 03 / 2012

CIJENA / 2490 KN       UVJETI PLAĆANJA: (vrijede opći uvjeti putovanja agencije)20 % akontacije prilikom prijave, do 45 dana prije početka putovanja (10 % nepovratno), 50% akontacije unutar mjesec dana prije početka putovanja (20% nepovratno). ukupan iznos uplaćuje se 15 dana prije početka putovanja. Putno osiguranje za troškove lječenja u inozemstvu kao i osiguranje otkaza putovanja ugovara se posebno

(primjer: CORIS -7 dana obiteljsko uključujući povrat 100 % u slučaju otkaza putovanja iznosi 153 kn, individualno osiguranje 78 kn je uključeno u cijenu)KONTAKTAlan Maleković ( snowboard klub Jeti); a.malekovic@gmail.com - 091.78.47.685

Sara Duvnjak (snowboard klub Jeti); saraduvnjak@rocketmail.com - 092.27.18.811

www.jeti.hr // snb.jeti@gmail.com // www.itc-travel.hr

   

05.01.2012.

POČELA SNOWBOARD ŠKOLA

POČELA SNOWBOARD ŠKOLAPočela je sezona. Jeti špiljica je otvorena svaki dan od 9h do 16h. Snowboard škola je također svakodnevno dostupna u istom periodu.

Podsjetimo - za cijenu od 500 kuna dobivate dva termina instrukcija od 4h s našim licenciranim učiteljima + oprema (daska, vezovi, buce) i još jedan dan gratis rent opreme akko bi mogli dodatno usavršiti novostečeno znanje.

Vidimo se na Sljemenu!

29.12.2011.

JETI ART PROJEKT

JETI ART PROJEKT

Unatoč neuobičajenom plusu na termometrima, sljemenski Jeti ne miruje.  Pod pokroviteljstvom muzeja ulične umjetnosti i snowboard kluba jeti pokrenuli smo Jeti art projekt, u kojemu ćemo svake godine angažirati drugog umjetnika koji će svojim djelom ukrasiti naš zimski dom. Kako Jeti voli street art, odlučili smo od Zagrebačke gore napraviti šumsku galeriju. Kao idealni suradnik za takvav projekt automatski nam je prvi na pameti bio MUU i ovim putem se zahvaljujemo Ivani na suradnji. Umjetnici koji su ove godine oslikali prednju stranu kučice poznati su pod pseudonimom  Lonac i Svenki.  Dečki su riskirali prste na sljemenskoj hladnoći i na tome im još jednom zahvaljujemo.

Ovo je već druga godina oslikavanja. Prošle godine kućicu je oslikao grafiter Modul  čiji rad možete vidjeti na naslovnoj stranici.

Kako se do sada pokazalo da se na ovakvim kreativnim radnim susretima svi uvijek odlično zabavimo, nadamo se da će Jeti art postati tradicija.

Sažetak našeg susreta mogao bi se prikazati ovako: 30-ak ljudi, 5 četveronožnih ljubimaca, glazba, puno boje i dame s torbicama za roštiljem koji bi posramio i najvećeg majstora.

Zahvaljujemo svima koji su tako spremno sudjelovali u ostvarenju ovog projekta i nadamo se da ćemo se još dugo, dugo ovako lijepo družiti.

05.12.2011.

Špahtla je iz raja izašla

Špahtla je iz raja izašlaDragi naši,

Bord kučica je u dosta lošem stanju te su i ove godine nužni radovi i popravci. Osim nekih nužnih stvari koje se moraju obavit da bi kučica funkcionirala bit će i nekih šminkerskih radova kako bi nam hižica bila još lijepša (ako je to uopće moguće :) Stoga pozivamo sve ljude dobre volje koji žele pomoći da se pojave ove subote, 24.9. u 12h na Sljemenu.

Također molimo ako niste za dobru staru šljaku da se ne pojavljujete :PVaš JetiP.S. Ko radi ne boji se gladi!

21.09.2011.