IZ GALERIJE

Rumiha Grega Alan Maleković Nikola Vrhovec Chad Grega

prati nas:

instagram
facebook
vimeo

Učitelji

Petar Gregurec - Grega

Petar Gregurec Grega Petar Gregurec Grega Petar Gregurec Grega Petar Gregurec Grega Petar Gregurec Grega Petar Gregurec Grega

Nikad bio skijaš. Veliki zaljubljenik u prirodu i njene elemente. Sljemensko dijete gdje i najviše djeluje. Provodeći vrijeme u planinama otkrio je snowboard s kojim se aktivno bavi od 2001god. Odrastajući na skatebordu njegov napredak je progresivan ,brz i učinkovit!
Natjecateljskom karijerom se bavi od 2004 god. I skuplja odlične rezultate. Kao pobornik freestyla imao je 3 mjesto u slalomu, što ga je zbunilo ☺ Na vecini domaćih natjecanja je zauzimao tron ( Klik tour drugo mjesto ) i finala na medjunarodnoj razini. Radio i pomagao na raznim domaćim natjecanjima. Položeni učiteljski 2005 u Sloveniji, 2010 prekvalificiran na hrvatsku licensku. U medjuvremnu radio samostalne početne školice i napredne treninge. Na vecini festivala i partija ekstremnih sportova nastupa kao Dj.Agregat prezentirajući drugima svoju životnu ljubav prema glazbi ..Uz to, svoje ambicije i strasti upotpunjava fotografirajuci razne oblike ,situacije , prirodu i ljude ,na sebi svojstven nacin. Najdraže prijevozno sredstvo mu je bicikl s kojeg se ne skida, ujedno voli ploviti Maksimirskom i Sljemenskom šumom, dok često opusteno bere gljive i ostale plodove zemlje.

"Postoji radost u besputnim šumama
Postoji ushićenje na samotnom žalu
Postoji društvo, gdje nitko ne uznemirava
Uz duboko more, snijeg i glazbu u svom huku
Ne volim čovjeka manje, ali Prirodu volim više..."
-Lord Byron

Neki od foto radova: kliknite ovdje

Alan Maleković - Dugi

Alan Maleković Alan Maleković Alan Maleković Alan Maleković Alan Maleković

Dugi nam je licencirani snowboard instruktur i ponosni nositelj titule tajnika kluba. Bordanjem se aktivno počeo baviti u 12oj godini života i od tada svaki trenutak koristi za odlazak na snijeg. Najviše voli voziti park gdje do izražaja dolazi njegov prepoznatljiv agresivniji pristup elementima. Uživa i u powderu, a neostvarena mu je želja nabacit jedan race sa gazdom Tonkom. Dugi trenutno marljivo radi i studira, a u slobodno vrijeme, osim što se špana po sljemenu i okolici, ovaj dečko skejta, vozi bajk i svira gitaru. Pravi je gurman i odličan kuhar i često svojim prijateljima priređuje večere. Izvrstan je u radu s djecom, a svojedobno je radio u afirmiranoj turističkoj agenciji gdje je steknuo mnoga iskustva.

Ksaver Jurejevčić - Chabi

Petar Gregurec Petar Gregurec Petar Gregurec

Chabi je bivši skijer, koji je u 15-oj skužio da je vrag uzeo šalu i da to više tak nejde i odlučio se prebacit na bord. Oduvijek je volio ekstremne sportove, pa se tako okušao i u skijanju na vodi, skejt bajku i skejtanju. Nedavno je svojoj kućnoj kolekciji dasaka pridodao i snow skate. Od svih brda, Chabi nam, kao pravi purger, najviše uživa na domaćem glečeru Sljemenu, tako da čim uhvati vremena, sjedne u svoj autek i uputi se gore. A kada zatopli, 4 kotača mijenja sa dva, jer iako mnogi to ne znaju, Chabi je i stara motoristička iskusnjara. U klubu daje naredbe na poziciji potpredsjednika, koju je zaslužio svojom zrelošću, odgovornošću, strpljivoću i željom za afirmacijom kluba. Pravi je senior među učiteljima, jer osim što je licencirani snowboard instruktor, iza njega su već 4 godine rada s djecom i mladima.

Team

Ana Rumiha

Ana Rumiha Ana Rumiha Ana Rumiha Ana Rumiha Ana Rumiha Ana Rumiha

Sve je počelo prije 20 godina kada su me roditelji pustili da danima trčim po sniježnoj šumi sa polarnim medvjedima. Trčala sam kroz duboki snijeg, oštrila kanđe na drveću i spuštala se nizbrdo na trbuhu. Nakon povratka u civilizaciju bilo je jasno da će snijeg biti moje prirodno stanište. Zime sam provodila na Sljemenu, a kad bi snijeg okopnio selila sam se u potrazi za vječnim ledom. Tako je počela avantura koja mi je svijet učinila pristupačnijim, vrijeme nedefiniranim i mnoge neobične ljude bliskima. Zovem se Ana Rumiha i član sam hrvatske snowboard reprezentacije, aktualna prvakinja europskog kupa u slopestylu i big airu. Na sreću samo par dana godišnje. Ostatak vremena sam dio vesele skupine ljudi, s kojima putujem, dijelim ljepotu prirode koja nas okružuje, upoznajem nove kulture i radim ono što me ispunjuje. Imati mogućnost biti svaki dan na vrhu planine, razumijeti vrijeme, osjećati brzinu, zrak, dijeliti taj osjećaj s drugima, je ono što snowboarding razlikuje od drugih sportova i nezamjenjivo je. Ja ću i dalje trčati kroz duboki snijeg, oštriti kanđe na drveću i klizati nizbrdo na trbuhu s drugim medvjedima. Veseli me…svaki dan na novo, svaki dan sve više.

Nikola Vrhovec - Chad

Nikola Vrhovec Chad Nikola Vrhovec Chad Nikola Vrhovec Chad Nikola Vrhovec Chad Nikola Vrhovec Chad Nikola Vrhovec Chad

Bok, moje ime je Nikola Vrhovec. Bavim se snowbordom već 9 godina. Također sam student četvrte godine na studiju inžinjerstva. Počeo sam boradati jer se zimi nisam moga skejtati. Odmah sam se navukao. Vrlo brzo sam počeo i s natjecanjima. Uglavnom big air i slope style ali i snowboardcross i half pipe kad bi se ukazala prilika. Svake godine trudim se dati sve od sebe na natjecanjima ali nažalost imam jako mali broj «snježnih dana» u godini zbog uvjeta u Hrvatskoj koji nisu nakloni ovoj vrsti sporta. Najbliže i najjeftinije mjesto na kojemu mogu trenirati je Slovenija i Austrija pa tamo provodim dosta dana na snijegu. Također sam član Hrvatske nacionalne snowboard reprezentacije.
Daljnji su mi planovi jednostavni: naporni rad i vježba tokom cijele godine, a zatim natjecanje na što više snowboard cross utrka, kako bi dobio poziv na olimpijske igre 2012.