NOVOSTI

Jeti snowboard škola

Jeti snowboard klub je klub sa prvom školom bordanja na Sljemenu. U preko 20 godina kroz našu školu prošlo je više stotina polaznika. Naše škole održavaju se na vrhu Činovničke livade u čijoj neposrednoj blizini se nalaze naše klupske prostorije sa grijanim prostorom za odlaganje snowboard opreme. Škole vode licencirani učitelji sa višegodišnjim iskustvom. Tečaj provodimo individualno ili u malim grupama od 3 do max 5 polaznika.Vikend škola na Sljemenu / sub+ned / cijena: 500 kn

— Cijena uključuje 4h škole po danu, opremu (daska, vezovi, buce) i licenciranog instruktora.

raspored: 8.15 okupljanje u klupskim prostorijama / 9.00 škola bordanja / 11.00 pauza / 11.30 škola bordanja / 13.30 krajIndividulani tečaj / cijena: prvi sat 150kn, svaki sljedeći 120 kn

1 na 1 svakim danom od 9 do 16 h / Utorkom i četvrtkom  od 19 do 22 h (noćno skijanje)
27.11.2019.

Xmas party @Brvnara

Xmas party @BrvnaraDragi ljudi, članstvo, žene, curke, muži i djeca a posebno čvrsta Sljemenska lica!

Objavljujemo grijanu ediciju predsljemenske epizode u petak 23.12 u 20h, koja najavljuje bijeli cirkus u sezoni koja kuca na peć oko ponoći 2017e, takozvane godine budućnosti!

Kako bi svi zajedno otvorili novu sezonu pozivamo vas sve na najjači Jeti xmas party u gradu u Brvnari (novi plejs iza krivog puta).

Kako to i inače biva Jeti uvijek daruje, što toplinom kluba tako i sitnicama koje sve nas vesele. Nagradni kotač budućnosti i pedala sreće u obliku Tombole, vrti se samo za Vas, naše drage prijatelje, suradnike, poznanike i buduće prolaznike. 

U Tomboli očekujte: - Snowboard servis- Jednodnevni rent snowboard opreme- Jeti hoodie majica- Bonove za pijaču- Članstvo u klubu za sezonu 16/17

Glazbeni dio pune naši resident DJi- Kuna Ajnštajn mlađi - Jeff Jarunsky sokol biva

Od ostalih sadržaja čeka vas video projekcija SNB filmova i brojne pogodnost uz mogučnost učlanjenja u Jeti snowboard klub.

Pića će biti u izobilju zato rezervirajte 23.12. za najjači Xmas party u gradu.
18.12.2016.

Jeti groodanje @Swanky

Jeti groodanje @SwankyNema veze što nema snijega, groodat ćemo se s kuhancima, rakijama i sličnim u srijedu 23.12 s početkom u 19h! Vaš i naš najdraži Jeti snowboard klub vas poziva sve u Swanky Monkey Garden (Ilica 50) na porciju advenskog druženja. 

Za atmosferu će se pobrinuti naši resident DJ-evi Jeff Jarunsky i Kuna. Također moći ćete se učlaniti u klub po prigodnim adventskim cijenama i ostvariti pogodnosti za kupnju u najboljem shopu od svih, Extremesport Dropin!
11.12.2015.

Jeti Art 06

Jeti Art 06

U nedjelju 27. rujna od 12 sati, na vrhu sljemenskog Bijelog spusta, šestu godinu zaredom održava se Jeti Art projekt u sklopu kojega će sedam umjetnika i umjetničkih kolektiva uz podršku dva dj-a i bogat popratni program oslikati kućice snowboard kluba te se tako pripremiti za nadolazeću snježnu sezonu.

I ove godine poznati ulični umjetnici oslikavaju kućicu, a okupljeni uz pozitivne vibracije DJ-a sakupljaju otpad i pripremaju zimski dnevni boravak za nadolazeću sezonu boardanja. Na ovogodišnjem izdanju iz milja zvane kuČice oslikavaju Bare iz Pimp my Pump kolektiva i Modul Osam, Chez i Sarme, Artuditu, Klara Rusan Klarxy, Dominik Vidović, Bins te Cao Oac, dok su za glazbu zaduženi dj-i Kuna i Agregat.

Od popratnih sadržaja u kojima mogu uživati okupljeni, tu su stolni tenis, slackline, badminton, frizbi, ples na svili, acro joga i pinjata za najmlađe. Naglašen je ekološki karakter događaja te će se i ove godine koristiti eko boje na vodenoj bazi koje je ustupila tvrtka JUB, a pojedinci koji prikupe najviše smeća bit će nagrađeni godišnjim članstvom u snowboard klubu Jeti koje sa sobom donosi brojne pogodnosti i dodatna iznenađenja iz Extreme Sport Shopa.
Na šesti sljemenski Jeti Art pozvani su svi željni zabave na svježem zraku, ljubitelji sporta, dobre glazbe, ulične umjetnosti te svi dobronamjerni prolaznici i planinari. Vidimo se u nedjelju na Zagrebačkoj gori, veselimo se vašem dolasku!

22.09.2015.